ROMA

Via Cristoforo Colombo, 134
00147 ROMA
Tel.: (+39) 06.5126279
Fax.: (+39) 06.5137163
Mobile: (+39) 335.6373150

BUDAPEST

Jégverem u. 1
1011 BUDAPEST
Tel.: (+36) 1.2011514
Fax.: (+36) 1.2011514
Mobile: (+36) 705246015

E-mail: info@studiozappacosta.com 

Az alábbi honlap tartalma (http://www.studiozappacosta.com/), beleértve minden információt, adatot, kommunikációt, szerkesztést, software-t, fotót, videót, grafikát, zenét, rajzot, hangfelvételeket és minden egyéb anyagot és szolgáltatást, (a továbbiakban ld.: "Tartalom") a Zappacosta cég tulajdonát képezik, és védve vannak a törvényben foglalt szerzői jog alapján. Ismertetjük az olvasóval, hogy az általunk közzétett, az összegyűjtött adatokon alapuló útmutatót pontosnak és megbízhatónak véljük, ennek ellenére nem tudjuk garantálni a pontosságát, ezért tehát minden felelősséget elhárítunk. A cég tehát nem tartható felelősnek esetleges rossz működésért és közvetlen vagy közvetett károkért, melyek azokból eredhetnek. A cég továbbá nem vállal felelősséget az esetleges üzemzavarból, félbeszakadásból, késésből vagy a szolgáltatásban történő rendellenességből eredő károkért, azok  az energia- vagy távközlési szolgáltatásokból vagy más jellegű olyan szolgáltató eszköztől függnek, amelyen a Tartalom közlésre kerül, tehát ezek nem a Zappacosta vállalat hibájából erednek. A Zappacosta cég jogosult a jelen honlap és a szolgáltatások tartalmának tetszés szerinti, bármikori módosítására és működésbeli változtatására.

A honlap tulajdonosa:
Studio Zappacosta
Via Cristoforo Colombo, 134 - 00147 ROMA
Tel.: (+39) 06.5126279
Fax.: (+39) 06.5137163
Mobil: (+39) 335.6373150
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Technology:
Netfirms Inc
2316 Delaware Avenue, #162
Buffalo, NY - 14216-2687
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
tramite Netzapping srl unipersonale 2008 

Copyright információk:
A jog, az aláírt szövegeket illetően a szerzőt illeti. A kiadó írásos beleegyezése nélkül a másolás bármilyen formája tilos. A másolat kizárólag személyes használatra engedélyezett. Engedélyezettek a hivatkozások rovat, tanulmány, kritika vagy könyvismertetés címén, feltéve, ha ezt követi a cikk szerzőjének neve és az utalás a „Zappacosta” vállalatra, mint forrás tartalmazva a http://www.studiozappacosta.com/  címet.


Ez a weboldal a Joomla-val lett létrehozva! A software és a minta a Copyright 2005 alatt lettek regisztrálva az Open Source Matters által. Minden más tartalom, beleértve a weblapra beillesztett adatokat és a hozzáadott mintákat, a beillesztési eljárás után védve vannak a szerzői jog alapján a tulajdonos által.

Tájékoztató a http://www.zappacosta.com/ honlap adatvédelmi törvényéről Tisztelt Hölgyem/Uram,
Ezúton értesítjük, hogy az 1992.évi LXIII. törvény  ("A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról”) előírja a személy és egyén biztonságát a személyes adatok védelmére vonatkozóan.

Az előírás szerint az ilyen eljárás a korrektség, törvényesség és átláthatóság elvein fog alapulni az Ön személyi adatainak és jogainak védelmét szolgálva.

A törvény 6. bekezdése értelmében tehát az alábbi információkat közöljük:
1. Az Ön által megadott adatok a következő célból kerülnek feldolgozásra: statisztika a portál szekcióinak a jóváhagyásán, a látogatók földrajzi szegmentálása.
2. Az adatkezelés a következő módon történik: kézi és/vagy gépi.
3. Az adatok megadása kötelező lehet a honlap bizonyos részének megtekintéséhez. Az adatok megadásának esetleges visszautasítása fennakadást okozhat, a www.studiozappacosta.com holnapon történő navigáció folytatását gátolhatja.
4. Az adatok nem kerülnek más személynek történő átadásra, sem terjesztésre.
5. A tulajdonos és az eljárásért felelős: név beillesztése + a felelős címe.
6. Jogait a feldolgozás tulajdonosával szemben bármikor gyakorolhatja, az 1992.évi LXIII.törvény , 11. bekezdése értelmében, melyet az alábbiakban teljes egészében megtalál: 11.§ (1) Az érintetta) tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről (12. és 13. §), valamint b) kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését (14-16. §). (2) Az adatvédelmi nyilvántartásban [28. §(1) bek.] bárki betekinthet, az abban foglaltakról feljegyzést készíthet, és kivonatot kérhet. A kivonatért díjat kell fizetni.